x
Cartographs

Cartographs
Beta
D. 01.03.2019 Kl. 21:00

Københavnske post-rock band Cartographs har siden dannelsen i 2014 udviklet sig fra det metalliske, til et overbevisende atmosfærisk udtryk som er inspireret af både black metal og folk-musik. Sangskrivningen og lyrikken afspejler den følelsesmæssige musikalske rejse, bandet har taget siden begyndelsen.

“Det har altid været vores mening at kunne bevæge folk med vores musik, og skabe et rum til refleksion”, forklarer guitarist og hoved sangskriver Caspar Schaap og fortsætter: "Vi har kombineret vores kærlighed til orkestermusik og folkesange med vores naturlige affinitet til den hårde side af musik, og har formået at skabe et stærkere bånd mellem de to. Samtidig er vi lyrisk gået fra mere personlige temaer til filosofiske og folkloristiske emner. Alt på vores egen måde at formidle vores erfaringer, ideer og følelser. I sidste ende føles musikken meget mere jordbunden og organisk for os end tidligere, vi føler at vi har fundet vores rødder.”

Med den kommende udgivelse af deres debutalbum ‘wilt & blossom’, er Cartographs klar til at tage det næste skridt som band. Albummet er live-indspillet, for at indfange intensiteten af et Cartographs-live-show. Produceret, samt mixet og mastereret af talentfulde Chris Kreutzfeldt (Møl, Cabal, Ghost Iris).

Cartographs har siden dannelsen i 2014 udgivet tre singler og en EP med titlen ‘Safe Travels’, samt turneret det meste af Europa med bands som Comeback Kid (CA), Bane (US), Being As An Ocean (US), Desolated (UK) m.fl.

Debutalbummet ‘wilt & blossom’ bliver udgivet 1. marts 2019 gennem Prime Collective, samme dag som koncerten i BETA.

Unr. ståpladser

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der også være udsolgt i døren

Dørene åbnes 1. time før koncerten

www.amagerbio.dk