x

The Beatles Story
Gram Slot
D. 11.05.2019 Kl. 20:00

THE BEATLES STORY
Fortæller: Alex Bødiker

Ideen
The Beatles har haft umådelig stor betydning for millioner af mennesker gennem mere end et halvt århundrede. Alle kender en masse Beatles-sange, men hvad med historien bag gruppen og deres sange? Vi ønsker at øge publikums viden om gruppen, og vi ønsker at gå bag om gruppens store musikalske talent, både kompositorisk og udøvende.

Formålet
Vi vil dykke ned i Beatles’ musikalske univers og give tre generationer et indblik i, hvor stort et fænomen Beatles var – og er – historisk og musikalsk. Mange unge mennesker synes faktisk, at tresserne er et interessant tiår at dyrke

Metoden
En god sang er kendetegnet ved, at den kan udsættes for forskellige arrangementer, lige fra akustisk guitar til symfoniorkester….og stadig tale til os. Skønheden i en sang oplever vi ofte først, når vi hører den i en anderledes version. Vi vil lave cross over, vil klæde Beatles’ sange anderledes på, så de taler til alle aldre.

Alex fortæller historien om the Beatles: Deres start i Liverpool, deres inspirationskilder, sjove anekdoter…og masser af musik, som spilles af et super kompetent og sprudlende band.

Vi tror,
• at John Lennon vil smile tilfreds fra sin himmel, når han hører Love Me Do i et afslappet bossa-nova arrangement
• at Sir Paul vil nikke anerkendende, når han hører We Can Work It Out sunget af en 24-årig knægt med baggrund i kirkekoret (ligesom Paul selv)
• at Beatles-medlemmerne ville nyde at høre Henrik Rønnow spille den berømte piccolo trompetsolo på Penny Lane

YEAH YEAH YEAH!!!

Band: Jesper Ry (bas), Christian Bøtker (piano), Uffe Winther (trommer), Jesper Heinz (guitar), Henrik Rønnow (trompet), Troels Mygind (sax), André Lyngedal og Michael Catton (sang

Den Holstenske Lade v. Gram Slot
Num. siddepladser

Evt. rest billetter sælges v/indgangen

Kørestols og ledsager pladser sælges via Ticketmaster på tlf nr. 70156565.