x

The Blues Train Festival
Kulturhuset Viften
D. 22.03.2019 Kl. 19:00

Den 22. marts er Viften vært for en helt unik bluesfestival, som byder på et nyt koncept for hvordan en bluesfestival kan laves. Netop denne dag er det første gang det er muligt at opleve The Blues Train Festival, hvor Viften er spækket med nationale og internationale bluesmusikere fra øverste skuffe.
Mik Schack er konferencier for festivalen og han kan også opleves i bandet Mik Schacks Juke Joint
Feat. Peter Nand og Jesper Theis. Det bliver udadvendt Delta Blues med en masse “Ramasjang”, gang i den, rytme og godt humør. På programmet er også:
Troels Jensen & Miriam Mandipira
Her er nok tidens fornemste blueskonstellation. Troels Jensen er landets ukronede blueskonge med en historie der går helt tilbage til 1967, hvor han startede Delta Blues Band. Og lige siden har han dyrket den blues, han elsker så højt. I 2016 mødte han Miriam Mandipira fra Zimbabwe - en gudsbenådet sangerinde som elsker blues lige så højt. Hun synger så hjertet smelter, eller så man bobler over af lykke.
Big Creek Slim Band feat. Miriam Mandipira. Med dundrende stemme og feelin’ uden lige, stormer Big Creek Slim frem i Europa. Han tryllebinder sit publikum med sin rå og pågåenden stil. Big Creek Slim er lavet af blues eller så er blues lavet af ham? - og har et toptunet band med sig. Den udadvendte mundharpe virtuos Peter Nande, dansk blues Grand Old man Troels Jensen på klaver og sang, samt en super stærk rytmegruppe bestående af Henrik Poulsen på bass, og finnen Mikko Peltola på trommer.
Den fantastiske sangerinde Miriam Mandipira vil gæste scenen og synge nogle af hendes sange samt duetter med Big Creek Slim.

Stående koncert.
Undgå kø. Kom i god tid!