x

Flensborg/Venndt-Duo - Familiejazz
Den Kreative Skole
D. 07.04.2019 Kl. 11:00

Flensborg/Venndt-Duo - FamiliejazzSøndag den 7. aprill 2019, kl. 11.00.Hvordan lyder en æblekage med flødeskum eller en frostklar dag i Vejle, og kan man spille på en sav og få det til at lyde

godt? Flensborg/Venndt-Duo er en moderne jazz-konstellation, der spiller egen musik med særlig vægt på den billedskabende og fantasifulde komposition.

Musikken kan nærmest betegnes som en slags ""improviseret programmusik"", hvor indholdet kan tage musikalsk udgangspunkt i f.eks en mobiltelefon, æblekage med flødeskum, en frostklar dag i Vejle eller en tv-helt.Duoens lyriske, muntre og til tider spraglede lydunivers, inddrager publikum på forskellig vis og skabes af en mængde forskellige instrumenter, blandt andet klaver, kontrabas, mundharper, kalimba, blokfløjte, klokkespil, melodikaer og sav.Koncerten henvender sig til børn fra 4-9 år og deres voksne.

Varighed: 50 minutter

Alle skal have billet.

Arrangementet er et samarbejde imellem Silkeborg Bibliotekerne og Den Kreative Skole.I samarbejde mellem Silkeborg Bibliotekerne og Den Kreative Skole.