x

Junior Watson Band W. Mitch Kashmar
Mojo Blues Bar
D. 16.05.2019 Kl. 19:00

Ståpladser

Junior Watson er noget af en levende Blueslegende. Med næsten 40 års erfaring og mere end 60 pladeudgivelser i bagagen har guitarmesteren opnået nærmest kultstatus. Junior har opnået, hvad alle store musikere gør, nemlig at mixe forskellige stilarter og gøre dem til sin helt egen.

Med påvirkninger så forskellige som Robert Jr. Lockwood, Jimmy Rogers, Eddie Taylor, Guitar Slim, Earl Hooker, Tiny Grimes, Oscar Moore, Bill Jennings, Rene Hall og andre, har Junior virkelig skabt en af de mest unikke og originale guitar stilarter i de seneste mange år.

Født og opvokset i Californien er han en af de største blues navne der.
Han var fast medlem af Canned Heat fra slutningen af 80’erne til midten af 90’erne.

Han var også med til at danne Rod Piazza & The Mighty Flyers. Her var han en fremtrædende figur i 11 år. Siden 1981 har han som nævnt sat sit præg på over 60 albums og har selv udgivet 3 albums i eget navn! Hans liste tæller bl.a. indspilninger og optræden med Big Mama Thornton, George "Harmonica" Smith, Jimmy Rogers, Luther Tucker, Charlie Musselwhite, William Clarke, Kim Wilson og m.m. fl.

Hvis du er til jump, jive og swing blues med en af nutidens bedste bluesguitarister, så er det her absolut noget for dig. Med sig har han et stærkt team af de bedste musikere fra den amerikanske westcoast. Denne torsdag før Store bededag spiller han på Mojo med Mitch Kashmar i front på mundharpe og vokal – og selvfølgelig et stærkt backingband.

Man kan reservere en siddeplads ved at skrive til [email protected]
Uafhentede billetter sælges i døren.

Læs mere på www.mojo.dk