x

Langelandsfestival 2019 - 8 Day Camps
Festivalpladsen
D. 01.01.1970 Kl. 01:00

8 day camps
Herunder kan du læse om de forskellige camps, der passer perfekt til dit 8 day festival pass. Vi gør opmærksom på, at der er begrænsede pladser til alle camps, og det er først-til-mølle-princippet, der gør sig gældende.

Camp California
Camp California er Langelandsfestivals helt nye camp. Det er ikke en traditionel camp, men en camp for campingvogne, og det kræver derfor, at du ankommer med din egen campingvogn.
I denne camp er der reserveret min. 75 m2 til hver plads. Der vil være grillplads på det indhegnede område -kun for campens gæster. Herudover sørger festivalen for et morgenbrød og en liter juice hver morgen.
Der er mange andre fordele, som du kan læse meget mere om her: www.llf.dk/california

GirafCamp Deluxe
Den nok mest populære camp på Langelandsfestival, ”GirafCamp Deluxe” kommer igen til at være en mulighed på LLF19. GirafCamp Deluxe-teltet med de ikoniske girafpletter har plads til 4 personer, men det er muligt at tilkøbe op til 2 ekstra pladser pr. telt, ved Check-in i Laden, når du ankommer til festivalen. Dette koster 200 kr. pr. plads. GirafCamp Deluxe passer perfekt til et 8 day festivalgæster, men kan sagtens bruges af 4 day festivalgæster.
Denne camp byder på en masse fordele for dig, og dem du skal bo sammen med, hvilket du kan læse meget mere om her: www.llf.dk/girafcamp

OBS: Teltet er dit, og kan tages med hjem, når din festival slutter – og så er der strøm til mobilen direkte i teltet!

Camp ’91
Camp ’91 er campen, der minder os om året, hvor det hele startede. Det var nemlig i 1991 at den første Langelandsfestival blev afholdt. Campen med de 2-personers, grønne telte, har fået en opgradering fra sidste festival, og der er nu strøm til mobilopladning i alle telte. Camp ’91 passer perfekt til et 8 day festival pass, men kan sagtens bruges af 4 day festivalgæster.
Der er flere andre fordele for campen, som du kan læse meget mere om her: www.llf.dk/camp91
OBS. Teltet er dit, og kan tages med hjem, når din festival slutter – og så er der strøm til mobilen direkte i teltet!

Læs mere på www.llf.dk