x
Ida Nielsen m/Band

Ida Nielsen m/Band
Pavillonen Pavillonsalen
D. 09.05.2019 Kl. 20:00

De besøgte Pavillonen i foråret 2017 og har siden taget landet med storm - og med et nyt album i bagagen rammer en af de mest omtalte danske musikere de senere år igen Pavillonen: Verdensstjernen PRINCE’s bassist Ida Nielsen og hendes fantastiske band.

Ida Nielsen vendte hjem til Danmark i sommeren 2016 og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennen Prince’s tragiske bortgang ikke helt havde fortaget sig, færdiggjorde hun sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlede et fantastisk band og drog på landevejen.
Ida beskriver det at spille med Prince som “en kæmpe gave og den mest magiske og lærerige musikalske rejse nogensinde”

I 2017 slog hun sit navn fast på live-scenen med velbesøgte forårs- og efterturneer bl.a. her i Pavillonen der var rigtig godt besøgte, plus turnéer i både USA og Kina. Hun medvirkede desuden i Bergen Festspillene i maj 2017 hvor hun sammen med London Sinfonica spillede musik der var komponeret specielt til hende!
I 2018 han Ida og band haft rigtig travlt med mere end 30 koncerter i hjemlandet, både indendørs men også udendørs med flere festivaler, plus næsten lige så mange koncerter i resten af verden. Samtidig gøres arbejdet til en ny cd færdigt.

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, vilde indfald og iørefaldende melodier - spillet med både attitude og sjæl.
Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow - pakket med gode vibes og stramme grooves. – og selvfølgelig masser af bas!


Pavillonsalen

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 195,- kr. / i døren 220,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 150,- kr. Gyldigt ID medbringes.


Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Læs mere på Pavillonen.dk