x

Monicas Vals - the Grand Hotel Late Night Jazz Club
Grand Hotel Odense
D. 01.06.2019 Kl. 20:00

Oplev jazzmusikkens forunderlige univers, na?r Grand Hotel i Odense sla?r dørene op til et arrangement, hvor 50’ernes jazzklubstemning vækkes til live i Glassalen. Vi er stolte af at kunne præsentere et unikt jazzarrangement, hvor selveste Benjamin Koppel med orkester byder velkommen til Late Night Jazz Club med stemning som i 1950’erne.
Monica Zetterlund var en af sin tids allerstørste jazzstjerner, hvis sangskat er kendt og elsket gennem de sidste 50 år. Selvom den legendariske sangerinde indstillede karrieren i 1999, lever hendes stemme videre gennem talrige udgivelser, der til stadighed fascinerer og berører musikelskere verden over, bl.a. hendes indspilning med den legendariske pianist Bill Evans står som en milepæl i jazzhistorien.

I efteråret 2018 satte Malmø Stadsteater jazzmusicalen Monicas Vals op – en forestilling der høstede fremragende anmeldelser og spillede for fulde huse, ikke mindst på grund af den svenske skuespiller Mari Götesdotter pragtpræstation i rollen som Monica. De musikalske tråde blev samlet af forestillingens kapelmester Benjamin Koppel, der tog os på en tidsrejse tilbage til datidens jazzklubber.

Publikum får lørdag d. 1. juni mulighed for at opleve Monica Zetterlunds musikalske arv opført live af nogle af Skandinaviens førende jazzmusikere, der denne aften vækker Nordens største og mest særegne sangerinde til live.
Velkommen til The Grand Hotel Late Night Jazz Club.

Læs mere her https://grandodense.dk/event-koncert/monicas-vals.html