x

Nikoline – LYT NYT
Pavillonen Pavillonsalen
D. 22.02.2019 Kl. 20:00

NIKOLINE: Den hårdtslående rapper er aktuel med hittet ”Sut Min Klit”, som i flere uger har ligget #1 på Spotify og også er på soundtracket til årets danske komedie ”Ditte & Louise”.

”Sut Min Klit” er et opgør med sexisme og en “kommet for at blive fornyelse” af dansk rap.

NIKOLINE debuterede i marts 2017 med det oprørske nummer “Tæsk til alle”. Efterfølgeren "Flertallet er dumme" havde premiere i Soundvenue og har fået over 600.000 views på tværs af Youtube og Facebook.

På livefronten er NIKOLINE en ren rå energiudladning og har væltet bl.a. Himmelstormfestivallen, POW Festival og er allerede på programmet til flere af sommerens festivaller i 2019. NIKOLINE tager ytringsfriheden til sit maksimum i ransagelse af det danske demokrati og formår igennem sin musik at give folk et tiltrængt afløb for vreden. Som musiker og debattør har NIKOLINE bl.a. markeret sig i adskillige medier. NIKOLINEs debut EP ”Svesken på disken” udkom i november 2018.

NIKOLINE modtager Agnes Henningsen Prisen 2018, som ”hædrer en person, der har gjort en særlig indsats ved sit mod og en vedholdende og provokerende indsats for at fremme ligestilling og kampen mod sexisme i Agnes Henningsens ånd”.

Pavillonsalen

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 150,- kr. / i døren 170,- kr.
Billetpris for UNGBILLET - under 22 år i forsalg 70,- kr. Gyldigt ID medbringes.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Læs mere på Pavillonen.dk