x

King of Swing Præsenterer Zirkus - AFLYST!
Kulturhuset Viften
D. 05.04.2019 Kl. 20:30

Arrangementet er aflyst..
Der arbejdes på en ny dato for 2020, men da datoen ikke er fastsat, refundere vi billetterne.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

King of Swing kommer tilbage til Viften og fortsætter den vilde 20'er fest! Denne gang, har et begrænset antal gæster, mulighed for en totaloplevelse med menu fra Folkets Madhus, champagne- og whiskybarer, syngepiger, gøglere og en række nye overraskelser.

Find dit flotteste 20’er tøj frem for King of Swing returnerer til Viften.
Med deres intense og medrivende energi, inviterer Zirkus og Viften om bord på et buldrende dampskib af fest og farver, der tager publikum med på en rejse tilbage til de brølende 1920’ere – til dengang hvor champagnen flød i stride strømme, mens byens borgerskab og bohémer, dansede til den swingende jazzmusik.

Med sit 14 mand store swing-orkester flankeret af dansere, dekorationer og skuespillere, er Zirkus endnu en gang klar med deres fantastiske 20'er show.

Kl. 18.00 - Dørene åbner
Kl. 19.00 - Menu fra Folkets Madhus
Kl. 20.30 - Dørene åbnes for IKKE spisende gæster
Kl. 21.00 - Show start

MENU FRA FOLKETS MADHUS:

STARTERS
Crudité af spidskål – sesam – egen varmrøget øko-laks
Jordskokkecreme – puffed boghvede – baconknas
Modnet Hindsholmgris – syltet løg – kapersolie

HOVEDRET
Krogmodnet, rosastegt, tykstegsfilet af Angus
Saltbagt selleri
Pommes fondant
Smørstegt romainesalat
Skysauce på okse, smør og urter

DESSERT:
Chokoladekagen Mon ami Marcell – syltede blommer – creme fraiche 38%

Om Zirkus:
Zirkus puster nyt liv i en fantastisk og glemt teaterform, med sin 20 mand store trup, af musikere og dansere.
Zirkus specialiserer sig i en blanding kabaret, verfremdung og koncert. Målet er, at få publikum til at betragte forhold, som de er tilbøjelige til at se som naturgivne og hverdagsagtige, i et andet og usædvanligt lys.
Zirkus’ koncept er baseret på nyskrevne tekster og musik, der er en moderne fortolkning af 1920’ernes swingmusik, sat sammen med 1800-tallets historier og fortællinger.
Gennem fortællinger fra tiden hvor konger faldt og nationer blev skabt, sætter Zirkus fokus på vores tids samfundsproblemer ved, at opsøge vores tids fastforankrede dogmer og normers arnesteder, i den svundne tid, hvor det moderne menneske og samfund blev skabt.
Det er de små historier om verdens fortabte skæbner, som Zirkus fortæller om. Der lægges meget vægt publikums oplevelse, af rent faktisk at være publikum til et show der foregår for 100 år siden. Med et glimt i øjet, kan fortælleren pludseligt henvende sig direkte til publikum og afsløre tingenes sande tilstand.

Stående koncert.
Undgå kø. Kom i god tid!