x

Red Bull Music Presents: Stripped Sessions
Nationalmuseet
D. 18.03.2019 Kl. 18:00

Red Bull Music inviterer til en aften på museet. Velkommen til Red Bull Music Stripped Sessions live på Nationalmuseet i København mandag den 18. marts.

Vi har lånt nøglerne til Danmarks nationalmuseum for at invitere dig til en særlig koncert i selskab med tidligere Turboweekend-forsanger Silas Bjerregaard, sangerinden Freja Kirk og de fremadstormende Artifact Collective. Som altid til Red Bull Music Stripped Sessions kan du glæde dig til at høre omarrangerede versioner af de sange, du kender. Og få alle historierne bag dem.

Red Bull Music Stripped Sessions er siddende koncerter, og pladserne unummererede. Så kom tidligt for at sikre dig en god plads.

Om artisterne:

SILAS BJERREGAARD
Efter 12 år med Turboweekend og Danmarks måske mest energiske live-shows, er Silas Bjerregaard for nylig sprunget ud som solo-artist med dansksproget materiale. Og den 18. marts i Nationalmuseet går han vitterligt solo. Der er lagt op til et fantastisk, ægte møde med Silas’ nye projekt i en akustisk koncert, hvor vokalen og sangskrivningen får frit spil.

FREJA KIRK
Den krølhårede r&b-sangerinde er helt sin egen. Og med en vokal som forfører de fleste, har Freja Kirk mestret at have både collabs med hiphopstjerner som Noah Carter og deltagelse i talentshows på CV’et. 2019 var kun lige stået op, da hun slap singlen ”Young Nights” og lovede for, at det virkelig kan blive Freja Kirks år på den danske musikscene. Vi glæder os til at høre

ARTIFACT COLLECTIVE
Kan man bryde igennem musikfladen som seks-personers band, der håndspiller alt på god gammeldags manér til deres koncerter? Yes intet problem – heldigvis. Artifact Collective fik et gennembrud sidste år med vidunderlige popsange som ”Light Blue” og ”Ways”, som gjorde bandet til et af de mest spillede overhovedet på P3. Vi har hørt rygter om, at de blandt andet tager trombonen med på Nationalmuseet, og så ved man jo, at alt godt kan ske.

b>Praktisk information
Dørene åbner kl. 18.00, koncerterne starter kl. 19.00. Billetprisen i forsalg er 95 Kr. + gebyr. Evt. resterende billetter sælges i døren til 150 Kr.

Line-up:
Silas Bjerregaard
Freja Kirk
Artifact Collective

Særlige bestemmelser
Red Bull foretager audio, visuelle og audiovisuelle optagelser (lyd, foto og video) under hele arrangementet. Ved køb af billet og deltagelse i arrangementet giver køber/gæsten tilladelse til at:

Red Bull må anvende køber/gæstens navn, billede, video, stemme og medvirkende til ethvert formål – både kommercielt og non-kommercielt – på tværs af alle medier i hele verden uden tidsbegrænsning. Herfra undtaget er above-the-line marketing og salgsmateriale.

Red Bull må bruge materiale produceret i forbindelse med eventen til broadcast, skærm, display, reproduktion – og generelt gøre det tilgængeligt for offentligheden på tværs af alle medier (inkl. radio, tv, web, sociale medier, print, biografer og events). Red Bull må lave ændringer i og til materialet og må bruge sådan ændret materiale uden restriktioner. Herudover må Red Bull videregive rettighederne til materialet til enhver tredjepart.

Køber/gæst giver Red Bull tilladelse til at bruge optaget/produceret materiale uden købers/gæstens efterfølgende godkendelse og accepterer at køber/gæst muligvis ikke vil blive nævnt som medvirkende i event/materiale. Køber/gæst accepterer ligeledes at vedkommende ikke vil modtage betaling eller kompensation for medvirken med mindre der er indgået en særskilt skriftlig med Red Bull herom.

Arrangør
Red Bull Denmark ApS, Sankt Petri Passage 5, 4., 1165 København K. Kontakt arrangør på: [email protected]