x

Bror Gunnar Jansson (S)
Mojo Blues Bar
D. 12.04.2019 Kl. 19:00

Ståpladser

BROR GUNNAR JANSSON:
Det prisvindende svenske multitalent, Bror Gunnar Jansson spiller på både guitar, trommer og synger samtidig. Hans utrolige oneman-show har taget publikummer med storm over hele Europe, og nu får danske koncertgængere endelig chancen for at opleve den anmelderroste musiker. Bror Gunnar Janssons intense og fandenivoldske hybrid mellem garagerock, blues, country og folk, leveret med stort nærvær og nerve, er en oplevelse, man ikke må misse!
I 2019 udgiver han nyt album (The Found My Body in a Bag) og drager på en omfattende turné med koncerter i Sverige, Danmark, Tyskland, Holland, Canada og USA.
Bror Gunnar Jansson har de seneste to år fortsat med sine store landevindinger internationalt - først og fremmest i Frankrig. Han har solgt over 20.000 fysiske albums, fået over 2. mio streams og han har medvirket i blandt andet Canal+, Rolling Stones Magazine, Elle og optrådt på flere prestigefyldte festivaler i mange europæiske lande. I 2017 udgav han to nye albums og spillede 70 koncerter på sin releaseturné - i 2019 fortsætter han samme høje tempo og kommer i den forbindelse altså også til Danmark.

Dørene åbner kl. 20
Man kan reservere en siddeplads ved at skrive til [email protected]
Uafhentede billetter sælges i døren.

Læs mere på www.mojo.dk