x
Motorpsycho

Motorpsycho
Train
D. 14.05.2019 Kl. 20:00

Det psykedeliske norske rockband Motorpsycho kommer til Aarhus, når de kommer forbi Train den 14. maj i forbindelse med udgivelsen af deres nye album ”Crucible”.

Motorpsycho har siden udgivelsen af debutalbummet ”Lobotomizer” i 1991, været en af de fremmeste eksponenter for eksperimenterende psykedelisk rock med elementer af jazz, metal og punk. Bandet har udgivet en lang række anmelderroste albums, EP’er, singles og live-optagelser, og de har gennem årene fået tildelt den prestigefyldte Spellemannspris hele fire gange og optrådt på Roskilde Festival, Roadburn, Dynamo Open Air, Rock Am Ring.

Devilution gav Motorpsycho 5/5 stjerner for sidste års koncert på Roadburn:? ”Lad det være sagt, som det er: Motorpsycho var helt perfekte på det tidspunkt og det sted, hvor de blev serveret. Det var det tungere skyts af sange, som de havde medbragt. Disse kugler blev inficeret med en god omgang psykedelika, så hvert et skud var tiltænkt det enormt dedikerede Roadburn-publikum. I et sæt af ene højdepunkter gik koncertens midterste del lige i hjertet.”


Ståpladser
Dørene åbner en time før

Handicapbillet købes hos Ticketmaster på tlf.nr. 7015 6565.
Handicapbillet er inkl. 1 ledsager.
Gyldigt ledsagerkort skal fremvises.
OBS: Begrænset antal.

Se mere på www.train.dk