x

Danser Med Drenge
Teaterbygningen
D. 04.10.2019 Kl. 20:00

Danser med Drenge: Festen fortsætter i 2019
og nu på BYGNINGEN

- Efter et forrygende 25-års jubilæum i 2018 med mange udsolgte koncerter og et smukt akustisk jubilæumsalbum, fortsætter Danser med Drenge koncertfesten i 2019.

Det bliver DmD's 23. koncert-turne siden debuten i 1993. Tour-premieren 2019 skydes af i Torvehallerne i Vejle- og herefter fortsætter festen rundt i landet pa? spillesteder og festivaler, inden der traditionen tro afholdes tour-finale i hovedstaden i oktober,- men inden da har de været en tur forbi Musikforeningen Bygningen i Køge, fredag d. 4. oktober.

Danser med Drenge har for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands. De har 13 albums og fire Grammy-nomineringer pa? samvittigheden, og siden 1993 har de spillet over 700 koncerter. DmD har et stærkt tag i publikum, der møder talstærkt op og skråler med på de mange hits, også nårr de inviteres pa? scenen for at synge kor med sangerinde Rie Rasmussen.

De sange, der har brændt sig fast i publikums hjerter, er f.eks: 'Hvorlænge vil du ydmyge dig?' - 'Aldrig undvære dig' - 'Er der nogen i himlen?' - 'En dejlig morgen' - 'Tag godt imod ham' - 'Grib chancen' - 'Kære Lillesøster' og 'Griber du mig na?r jeg falder?'

Det er Rie Rasmussens stærke vokal, der sender Klaus Kjellerup's tekster udover scenekanten. Hun magter både det intime og den ra? power, og hun har efterha?nden udviklet sig til en af landets bedste sangerinder.

De øvrige medlemmer i bandet er Klaus K's barndomsven og tidl. kollega i Tøsedrengene, Henrik "Onkel" Stanley Møller, som betjener sine legendariske reggae-keyboards og synger korstemmer. Endvidere den forrygende guitarist Steffen Qwist samt de to stærke musikere, Morten "Oberst" Bolvig pa? keyboards & orgel og Kasper Langkjær pa? trommer.

Ståpladser
Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Kundeservice tlf. 7015 6565

www.bygningen.dk