x

THE SHOW a Tribute to ABBA 2019
Operaen
D. 06.11.2019 Kl. 20:00

THE SHOW – TRIBUTE TO ABBA
Med næsten 700 koncerter i 40 lande på fem kontinenter og med mere end to millioner solgte billetter har ’The Show - a tribute to ABBA’ givet ABBAs musik nyt liv og ny succes. ABBA-tilhængere kan derfor glæde sig til at opleve hyldestshowet ,hvor publikum synge med på de gamle hits som ’Mamma Mia’, ’Dancing Queen’, ’Knowing Me Knowing You’, og mange flere musikalske overraskelser fra ABBAs imponerende sangkatalog.
Musikken i ’The Show’ bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af The National Symphony Orchestra of London dirigeret af Matthew Freeman. Det anerkendte orkester og dirigenten har optrådt med stjerner som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.
For at give ’The Show’ en endnu mere original lyd optræder flere af de oprindelige ABBA-musikere som gæstestjerner i ’The Show’. Publikum kan se frem til at møde den legendariske saxofonist Ulf Andersson, der turnerede med det originale ABBA og komponerede musikken til hittet ’I Do, I Do, I Do, I Do, I Do’ sammen med det originale ABBA-medlem Benny Andersson.

Nummererede pladser

Kørestolspladser er inkl. 1 gratis ledsager, såfremt ledsager har gyldigt ledsagerkort. Der skal dog udstedes billet med plads hos Ticketmaster, for hvilken der betales gebyr.
Kørestolspladser og ledsager billetter købes via Ticketmaster Servicecenter på tlf. 70156565.

Gratis ledsagebillet til andre handicap end kørestolsbrugere bestilles mod betaling af gebyr ved henvendelse til Ticketmaster Servicecenter på tlf. 70156565 og kræver at gyldigt ledsagerkort kan fremvises i indgangen.

Læs mere på www.phshow.dk