x

Popkorn Nordic 2019 - Indledende Runde På Tapperiet I Køge
Tapperiet
D. 21.03.2019 Kl. 19:30

Om fem år står du måske og tænker tilbage på denne aften, hvor du var en af de første, der opdagede de nye store stjerner på musikscenen. POPKORN NORDIC er Sjællands og Skånes nye dansk/svenske band- og artistkonkurrence.
Undervejs modtager alle deltagende bands coaching fra den danske og svenske musikbranche. Præmierne er lønnede festivaljobs i Danmark og Sverige og et skræddersyet coachingforløb.
Kom og bak op om dit yndlingsact! Publikumsstemmer er en del af juryens afgørelse og publikum er via deres stemmeseddel desuden i lodtrækning om en endagsbillet til Roskilde Festival!
Program - POPKORN NORDIC indledende runde på Tapperiet:
My Solo Ego - Melankolsk elektro pop/rock
Den musikalske akse er de elektroniske beats og iørefaldende backing, der spiller op til den melodiske guitar og en vokal der har noget på hjertet.

Mince - Pop
Mince er pop duoen der giver dig lyst til fyre den af og synge med. Med deres fangende tekster og lækre melodier skaber de musikken, hvori de prøver at ramme en følelse i DIG som du kan relatere til, mens du samtidig har en fest!

igen igen - Rock
igen igen spiller dansksproget rock af egen avl.
Stilen er kontant og sådan set lige ud ad landevejen.
Tekstuniverset tager udgangspunkt i egne liv og erfaringer uden at den grund at forfalde til navlepilleri.

Provins Projektet - Hip hop / Disco / Funk / Soul
Provins Projektet har fokus på Danmarks 90’er hip hop men med en Disco, funk og soul kappe over sig. Med glade beats og god stemning formår Provins Projektet at sætte gang i en fest HVER gang. Gruppen består af rapperen O-Man, sangerinde Ninna-Sofie, trommeslager Max Kold og DJ Big Daddy Jay.

Sparkhouse - Alternativ Rock
Sparkhouse er langt fra det typiske danske Rockband. Alene vores første EP har været med til at skabe mere 100 koncerter i både Danmark og udlandet.
Sparkhouse er dedikerede, helt ned til mindste detalje og når vi entreer scenen, er det med energi og ansigtsmaling i bedste stil. Vi blander den store stadion rock med elementer fra 90’er grungen og den nordiske højlands sang, med det formål at udfordre den traditionelle tilgang til rockmusik.

Ståpladser
Dørene åbner kl. 19:00
Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu