x

Gitte Hænning & Band
Kulturhuset Viften
D. 05.07.2019 Kl. 20:00

Det bliver en ekstraordinær oplevelse når Gitte Hæning giver en musikalsk rundtur i sit lange liv fra svenske folkeviser over jazzstandards til en række af hendes store hits gennem tiderne.
Oplev Gitte Hænning med band i Viften til Copenhagen Jazz Festival fredag den 5. juli!

Gitte Hænning fortæller sin historie gennem musikken. Gitte Hænning har igennem årene fået utallige opfordringer til at lave koncerter i Danmark. Men hvad skulle hun synge!? Jazz, Pop, musicals, viser !!??
Hun behersker det hele og da de tyske
slagere af gode grunde ikke er så kendte i Danmark, har hun ofte været i tvivl, hvad hun skulle byde på. Men Gitte Hænning har taget både publikum og anmeldere med storm, når hun tidligere har afholdt en af sine sjældne koncerter i Danmark, hvor hun via musikken har fortalt om sit liv.
“Lysende stjernestunder med en verdensstjerne “ lød beskrivelsen i avisen efter en af hendes tidligere koncerter.
“Jeg snakker med mig selv” og “Ta’ med ud og fisk” er numre, der kendetegner Gitte Hænnings tidligere succes på dansk grund. Men sangerinden rummer så meget mere, hvilket hun i årenes løb har bevist både herhjemme og i Tyskland, hvor hun nu er bosat i Berlin. F.eks. har Gitte Hænning haft en lang karriere som jazz-sangerinde med det første gennembrud i 1968. Siden har
Gitte Hænning arbejdet på at bygge bro mellem slager/pop genren og jazzen, hvilket er lykkedes med stort held.
På grund af sin store succes i Tyskland er Gitte Hænning en sjælden gæst på de danske musikscener. Men nu står hun snart på dansk grund igen, når hun i selskab med sit tyske band, spiller få koncerter i Danmark. Hendes repertoire er en koncert-palet af numre fra hendes lange karriere kædet sammen af gode historier.

Numm. pladser.