x
AKSGLÆDE

AKSGLÆDE
URT Huset
D. 02.11.2019 Kl. 21:00

Aksglæde - Hvorfor Kom Du Overhovedet? Tour

"Man fa?r lyst til at bo i hans musik" - Politiken
Aksglæde har i løbet af de seneste par a?r placeret sig i fronten af en bølge af nye danske sangskrivere, hvilket han viser pa? sin seneste EP ’Hvorfor Kom Du Overhovedet?’. Soundvenue roste EP’en til skyerne med 5 stjerner og beskriver den som ”...vanvittig skarp og rørende pa? den allermest jordnære facon”. I en tid hvor pilen peger indad og vores største bekymring er vores egen fremtoning, afspejler Aksglædes poetiske tekster og hans ”følelsesmæssige protestsange” en generation, der er præget af usikkerhed og pres. Aksglædes sange er en digtsamling, du kan danse til.

Publikum kan forvente en energisk dansabel koncert med kvalitetspop, hvor Danmarks nye sangskriversstjerne løfter pa? hatten og fører arven videre fra forbilleder som C.V. Jørgensen og Thomas Helmig. Jacob Aksglæde debuterede med de populære sing-alongs ‘Fantomfølelser’ og ‘Lille Taarbæktøs’ og har siden udgivet store sange som 'Næste Sommer', 'Bare I Nogle Timer', ’PromilleRomantikken’ og 'Hvis Du Bare Havde Sagt Noget’.

Anmeldelser:

5 Stjerner x Soundvenue
http://soundvenue.com/musik/2019/02/den-jordnaere-poesi-faar-taarerne-frem-paa-aksglaedes-hvorfor-kom-du-overhovedet-348074

4 Hjerter x Politiken
https://politiken.dk/kultur/art7019547/Aksglæde-synger-ungdomsromaner-man-får-på-hjertet

Ståpladser
Døre: kl.20.00.

Kørestolspladser sælges hos Ticketmaster på tlf: 7015 6565.

Læs mere