x

Intim Koncert Med Moonjam
Skovshoved Hotel
D. 14.06.2019 Kl. 18:30

MOONJAM 2019

Pop-tryllerier, musik-magi for ører og øjne, krop og sjæl. Sådan kunne man godt beskrive fænomenet MOONJAM...

Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne, men har du været til en Moonjam-koncert, så vil du vide at det der opstår live, lige nu og her, lige i dette uendelige øjeblik, hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere, spiller med ekvilibristisk ekspertise, og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner, kan tage dig på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet, og ind i dit inderste følelsesregister. Nostalgi, melankoli, glæde, lykke; en dans og syng-med-oplevelse, der bare sætter sig smukt i din bevidsthed, et musikalsk minde du ikke vil være foruden...!

Morten Kærså og brormand, Rasmus Kærså, har holdt fast i Moonjam-konceptet, og ikke mindst i de sidste 5-6 år med mere end 60 koncerter om året, har de banket Moonjam op under stjernerne igen. Moonjam er nærmest større og vildere en dengang hvor sange som Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Belisa, Annabella, Midsommernat, Shaida osv. osv, blev til.

Moonjam: som den elektriske trio med Bobby Ricketts på sax

Der er knald på, fest og fantastiske farver, og scenestørrelsen giver plads til begejstring, og med et “action-packed” sceneshow der virkelig er i bevægelse, så tæller hver en kvadratmeter, når der danses og performes...

See You Soon – MOONJAM

Line-up trio:
Bobby Ricketts sax, Rasmus Kærså bas/vox, Morten Kærså vox/keys

Dørrene åbnes kl. 18.00 hvor der serveres en 3-retters koncertmenu.
Ca kl 21.30 vil artisterne gå på scenen, og spiller 2 * 45 min. Derefter er det muligt at nyde en godnatdrink i hotellets bar i stueetagen.

Koncerten foregår på 1 sal og der forefindes ikke elevator.
Transport & parkering. Er alle parkeringspladser ved hotellet optaget, kan man parkere ved Skovshoved Havn.
Bus : Linie 1A går lige til Hotellet
Vedr. evt. allegener, kontakt Restaurant Skovshoved Hotel

Nyd en overnatning på Skovshoved Hotel i forbindelse med koncerten.
Kontakt for bookning af ophold tlf. 39 64 00 28. læs mere på www.skovshovedhotel.com

Læs mere