x
Folkeklubben

Folkeklubben
MantziusLive
D. 02.11.2019 Kl. 20:00

Folkeklubben udsendte d. 26. oktober 2018 deres fjerde album ”Sort Tulipan” til massive roser samt en 1. plads på albumhitlisten over samlet fysisk salg i Danmark. I 2019 drager bandet på landevejen for at præsentere den nye plade såvel som det efterhånden omfangsrige bagkatalog.

Folkeklubbens identitet ligger i jagten på det næste smukke koncertøjeblik og dén gode sang, hvis grundelementer er Kjartan Arngrims tekster og vokal, Rasmus Dalls guitarer og Rasmus Jusjongs fornemmelse for bund, beats, kor og keys.

Folkeklubben har over de sidste 7 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen i 2019 igen stævner ud, er det med deres nye album ”Sort Tulipan” i ryggen. “Sort Tulipan” er et album med 11 originale sange, der sammen og hver for sig insisterer på i hvert fald for en stund at lukke lyset ind og skabe en større fortælling: ”Med den nye plade er vi gået bevidst efter at udfordre det univers som vi har cementeret på de tre forudgående plader. ”Sort Tulipan” er ikke et selvmord, men et forsøg på at udfordre vores identitet,” udtaler bandet.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.

Læs mere.