x

Wonderfestiwall 2019 - LØRDAG
Wonderfestiwall
D. 17.08.2019 Kl. 23:59

Denne billet giver adgang til Wonderfestiwall lørdag

Sprød musik, happy times og rå natur - er du klar?

Det er ikke uden grund, at man siger ‘Danmark dejligst’ om sommeren og dette slogan er om noget dækkende for Wonderfestiwall, som igen vil foregå i den frie natur for foden af Bornholms vartegn, den gamle borgruin Hammershus.

Wonderfestiwall løber af stablen den 15. til den 18. august 2019. Her vil du, foruden den unikke beliggenhed, kunne opleve en bred skare af store og små kunstnere med alt fra det nye upcoming, til fremadstormende danske og udenlandske stjerner.

En anden ting, som adskiller Wonderfestiwall fra andre danske festivaler, er desuden en særdeles lav prissætning på øl og drinks. Med ønsket om at skabe en festival, man har råd til at være på og som samtidig er fri for lunkne bajere fra Netto - what’s not to like?

Så med andre ord: er du klar til at drage afsted på et intimt sommereventyr, som du aldrig vil glemme? Så lover vi sprød musik, billedskønne omgivelser og ‘happy bornholmer feelings’ uden finansielle bekymringer.

ALDER
Du skal være fyldt 15 år for at få adgang til festivalpladsen på egen hånd og betragtes herefter som voksen. Er du under 15 år, er du velkommen i følgeskab med en voksen (over 25 år), som har en gyldig billet.
Pensionist- og børnebilletter (10-14 år) købes i indgangen og koster 450/475,- for partout og 275/300,- for endagsbilletter.
Børn under 10 år er gratis.
HUSK at medbringe gyldigt billed-ID for både børn og voksne, da dette bliver tjekket i indgangen.

HANDICAPFORHOLD
Er du som gæst på Wonderfestiwall i besiddelse af et ledsagerkort, kan du gratis få en hjælper med ind til festivalen.
Du henvender dig i indgangsvognen ved ankomst og viser dit ledsagerkort, samt gyldigt billedlegitimation. Din ledsager vil få et endagsarmbånd til den gældende dag, som I frit kan komme op og få ombyttet den kommende dag til et nyt. Det skal dog nævnes, at pladsen ikke er fuldt egnet til kørestolsbrugere, da underlaget kan variere.


Vi glæder os til at byde dig velkommen til Wonderfestiwall 2019!

Følg med på Facebook
Følg med på Instagram
og hold dig opdateret omkring nyheder og offentliggørelser..

Læs mere på