x

McGoozer, Solo
Kulturium MusikTeater
D. 05.04.2019 Kl. 20:00

McGoozer

Paul McGee, bedre kendt som McGoo, tog musikken til sig i en tidlig alder. Hans søskende havde en stor indflydelse på hans kærlighed til musik sammen med de påvirkninger, der findes i hans hjemland Skotland. Med sin bror, Brian, der er grundlægger af Simple Minds og hans anden bror Owen (AKA Owen Paul), der i sommeren 1986 havde et megahit med "You're My Favorite Waste of Time", er det ikke overraskende, at McGoo har brugt hele livet fordybet i musikbranchen.

Hans karriere i musik begyndte med "The Official Tribute to the Blues Brothers", hvor han skiftede mellem at spille rollerne som både Jake og Elwood Blues, da han turnerede med denne teaterproduktion. I de tre år, hvor han var involveret i denne produktion, turede McGoo to gange i Europa, turnerede Storbritannien i et helt år og deltog i et seks måneders ophold i Londons West End.

Disse år var yderst vigtige i hans eget band, McGoozer, da han tilbød ham udbredt eksponering samt erfaringer, som han kunne basere fremtidige sange på. Da hans tid med "Blues Brothers" aftog, fokuserede han på at lave sin egen musik, de melodiske anthems, som hans navn bliver synonymt med.

Et andet højdepunkt i karrieren var tiden med Mike and the Mechanics. McGoo sang på deres studiealbum "Rewired" og turnerede hele Europa som support for Phil Collins på dennes verdensturné og optrådte på festivaler og stadioner med over 70 tusind mennesker ad gangen. "Det var virkelig fantastisk at komme til at arbejde med så musikalske giganter som Mike Rutherford og Paul Carrack", bemærker McGoo.

Steve Shippee fra ShipWright Productions:
"Paul McGee er en sanger / sangskriver med et vokalområde, der minder om Axl Rose og en tone / melodi, der ofte beskrives som en mandlig Adele. Han fortæller en historie med sin rock / pop-stil musik, der fremkalder en følelse af positivitet og personlig forbindelse. Han kan dække folk som Aha, Ed Sheeran og Taylor Swift med sin unikke fortolkning af deres musik, men hans originale melodier er hans sande kunstværker. "Steve Shippee, administrerende direktør for ShipWright Productions
Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk