x

Langelandsfestival 2019 - Volt-oplader Bytteservice
Festivalpladsen
D. 01.01.1970 Kl. 01:00

Et refunderbart depositum på kr. 200 betales når du afhenter Volt-opladeren på festivalen. Har du en Volt-oplader fra tidligere, skal du ikke betale depositum på festivalen.

Hvis du ikke vil løbe tør for strøm på Langelandsfestival.

Pre-book en bærbar Langelandsfestival Volt-oplader med bytteservice. Book online og få rabat.

Pris: kr. 180,- ekskl. gebyr. Giver dig adgang til at bytte din Volt-oplader én gang om dagen under hele festivalen.

OBS: Et refunderbart depositum på kr. 200,- betales når du afhenter Volt-opladeren på festivalen. Har du en Volt-oplader fra tidligere, skal du ikke betale depositum på festivalen.

Sådan virker det
På festivalen og campingområderne vil der ikke være adgang til strøm. I stedet anbefaler vi at du booker en lille bærbar Jelling Musikfestival Volt-oplader, som kan oplade din telefon i lommen. Når Volt-opladeren er tom skal du blot bytte den til en ny fuldt opladt ved et af Volt’s byttesteder på festivalen. På den måde, skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Du afhenter din Langelandsfestival Volt-oplader i Volt-containeren ved handelsgaden. Volt har åbent fra festivalens start.

Et refunderbart depositum på kr. 200,- skal betales når du afhenter Volt-opladeren. Har du en Volt-oplader fra tidligere, skal du ikke betale depositum på festivalen.

Hvis du har spørgsmål, skriv til [email protected]