x
Hanne Boel

Hanne Boel
MantziusLive
D. 28.11.2019 Kl. 20:00

Hanne Boel tager på akustisk turné i efteråret 2019 og har et nyt album på vej.

Indspilningerne af Hanne Boels kommende album – det første studiealbum i otte år - er i fuld gang og udgives i det tidlige efterår. Et album med nye originale sange skrevet af hende selv og indspillet med nænsomhed i selskab med gode venner. Udgivelsen følges op af en akustisk turné, hvor Hanne Boel har guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch med sig.

På livefronten er Hanne Boel genforelsket i at gøre det, hun er bedst til og elsker mest, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum. Målet er at give en fantastisk oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede – alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag.

På sin kommende akustiske turné i efteråret 2019 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Hanne Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær. Sammen med Jens Runge og Jacob Funch besøger Hanne Boel hele 39 spillesteder og kirker rundt omkring i Norge og Danmark.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20.
Nummererede siddepladser

Læs mere