x

The Doors Alive
MantziusLive
D. 27.09.2019 Kl. 20:00

Britiske The Doors Alive – af mange udnævnt som ”The World’s No. 1 Tribute to The Doors” - lægger igen vejen forbi Danmark. Sidste gang imponerede de det danske publikum og på utallige opfordringer om at komme tilbage, annonceres nu et par nye koncerter i Danmark. Denne gang har publikum udsigt til en endnu dybere visuel forestilling.

Den høje autenticitet, The Doors Alive præsenterer, er ikke set i samme klasse, siden Jim Morrison gik bort i 1971. Med imponerende anmeldelser og udtalelser har det britiske tribute orkester rejst verden rundt i over 10 år og genskabt oplevelsen af det ikoniske og udødelige rock band fra Californien. Det er sket med mere end 1000 forestillinger i lande så forskellige som Chile, Libanon, Slovakiet og Kroatien. ”The Doors Alive is the closest thing to The Doors I’ve seen… Sometimes they sound more like The Doors than The Doors,” har Doug Cameroun, assisterende road manager for The Doors i ’68/69, udtalt.

The Doors Alive er ikke bare en koncert, men en gennemført forestilling, hvor musikken og Morrisons poesi er manuskriptet. Det er som at være lige der for mange år siden, hvor stemningen var så overvældene og psykedelisk – tilbage i en fjern tid, hvor ungdomsoprør, den seksuelle revolution og hippie kulturen for alvor satte sindene i kog.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Stående koncert.

Unr. ståpladser

Læs mere.