x

Todd Alsup (US)
Kulturhuset Viften
D. 23.05.2019 Kl. 20:00

TODD ALSUP! – POP/BLUES MUSIKKEN HAR FUNDET VEJ TIL VIFTEN - DIREKTE FRA NEW YORK!
Torsdag d. 23. maj har Viften fornøjelsen af, at kunne præsentere den amerikanske singer-songwriter Todd Alsup.

Todd Alsup er en ægte alsidig singer-songwriter og pianist, der med en musikalsk New Yorker vibe, blander dybden og det energiske fra bluesgenrens lydunivers med poppens ørehængende melodier.
Når du som publikum oplever Alsup er du ikke i tvivl om hans musikalske inspiration – en inspiration, der kommer fra nogle af verdens største musikere, heriblandt Elton John, Stevie Wonder, Billy Joel, Marvin Gaye, John Legend, Coldplay og Alicia Keys.
Todd Alsup’s første EP ”Facts and Figures”, der indeholder lækker klaver-pop, oldschool soul og fængende sange, blev af musikkritikere også modtaget med stor entusiasme.
Selv beskriver Alsup, at han ønsker at komponere og skrive musik som folk kan relatere sig til, og hans indlevelse i musikken, samt hans evne til at underholde sit publikum er heller ikke til at tage fejl af.
Så, glæd jer til når Todd Alsup gæster Viften med sin varme og soulfyldte stemme, lækkert klaverspil og poppede melodier – I er helt sikkert garanteret musikalsk underholdning, der gør man river sig med!

Unumm. pladser.
Undgå kø. Kom i god tid!