x

Koncert Med Anne Dorte Michelsen
Christians Kirke
D. 27.11.2019 Kl. 20:00

fmk.NU præsenterer koncert med Anne Dorte Michelsen den 27/11 kl. 20.00

Endnu engang bliver der mulighed for at møde Anne Dorte Michelsen og hendes fantastiske musikere på en af Danmarks smukkeste koncertscener: Christians Kirke i København, den 27. november 2019. Michelsen, der er en af landets kendteste sangere og sangskrivere, har igennem en årrække tænd et lys i vintermørket med sine julekoncerter.

Koncerterne rummer både hendes nænsomme og præcise fortolkninger af kendte og klassiske salmer og sange fra de to succesfyldte albums: 'Fred hviler over land og by’ og ’Så stille som sne’ men også en række af Anne Dortes egne sange, der passer ind på netop sådan en mørk vinteraften.

Anne Dorte og hendes musikere er kendt for turde lade musikken og ordene folde sig ud på nye måder, hver aften, for altid at forsøge at ramme øjeblikket og skabe nærvær og intimitet. Der bliver spillet med en stor indforståethed, der evner at lade stilheden tale og sidenhen afløses af intenst samspil.
Koncerten bindes sammen af åbenhjertige og humoristiske anekdoter og fortællinger om sangene og det liv, de udspringer af.

Forfatter Dorthe Nors har bl.a. sagt om Anne Dorte Michelsen: ”At få det svære til at virke let, er den vanskeligste kunst af alle. Anne Dorte Michelsen er en mester i den.”
Så denne vinteraften vil Christians Kirke være fyldt med varme, fællesskab og lys i mørket.

Læs mere her HER