x
Lis Sørensen & Pernille Rosendahl Med Danmarks Underholdningsorkester

Lis Sørensen & Pernille Rosendahl Med Danmarks Underholdningsorkester
MAGION Kultur- og Idrætscenter
D. 22.08.2019 Kl. 20:00

MAGION er stolte af at kunne præsentere en i sandhed unik koncert. Det er ikke ofte man ser to af Danmarks allermest folkekære og dygtigste sangerinder stå sammen på scenen i en konstellation med potentiale til at forene flere generationer i en fælles musikalsk oplevelse.

Det er heller ikke hverdag at kunne præsentere dem akkompagneret af et orkester med en historie og et renommé som det tidligere DRs Underholdnings Orkester, der i dag eksisterer som privat orkester under navnet Danmarks Underholdningsorkester (DUO).

Koncerten bliver et gensyn med Lis og Pernilles tid sammen i “Toppen af poppen” – et populært musikprogram fra TV. Koncerten rummer både deres egne numre og fortolkninger af hinandens sange – et uddrag af to musikalske bagkataloger, der sammen spænder over flere generationer.

Billetpriser
Kategori A: 400 kr. inkl. gebyr
Kategori A med menu: 600 kr. inkl. gebyr

MAGION Café planlægger en lækker menu efter årstiden. Spisning starter kl. 18.

Spisning tilkøbes sammen med koncertbilletten. Når du har bestilt billet med bord/menu gennem Ticketmaster.dk, får vi automatisk besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer. Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet / i samme navn.

Har I brug for ekstra spisebilletter - skriv til [email protected] eller ring på 3222 4966.

NB Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende! Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

MAGION café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på [email protected] eller ringe til caféen på 32 22 49 60.

Praktisk information:
Kørestolspladser er inklusive ledsager og sælges via Ticketmaster Servicecenter 7015 6565.

Nummererede pladser

For yderligere informationer:

www.magion.dk/booking-info/praktisk-information/