x

Dissing & Las Synger Dylan
Christians Kirke
D. 11.01.2020 Kl. 17:00

UDSOLGT!

fmk.NU præsenterer: Nytårskoncert med DISSING LAS HEMMER & DYLAN

Magisk aften med Bob Dylan og kirkeorgel
Lørdag 11. januar 2020 kl. 17.00 i Christians Kirke på Christianshavn
For 5. år i træk inviterer Dissing & Las indenfor i Christians Kirke til en magisk nytårskoncert med Dylans musik og tekster. De udsolgte koncerter med den populære trio og Dan Hemmer på kirkeorgel blæser sit publikum opløftede og hjertevarme ind i det nye år. En stor musikalsk og poetisk oplevelse der ifølge anmeldere og publikum kryber ind under huden:
''Den smukke og statelige Christians Kirke på Christianshavn dannede en imponerende ramme om en nytårs-DylanDissing&Las-koncert. Med, på kirkeorglet, Dan Hemmer, som ham der slog bro mellem den lyd vi kender som kirkens og de elektriske instrumenter. Resultatet var rent ud sagt magisk. Det var de ord 'Side 33's ledsager flere gange i løbet af koncerten udbrød, og jeg har ingen modargumenter. Gåsehud og ståpels er dumt at argumentere imod.''
(Kurt Baagø, ’Side 33’)

Musikere i særklasse
Når Dissing, Las, Hemmer & Dylan træder op på scenen, er det med en selvfølgelighed, der får alle til at sænke skuldrene og åbne hjertet.
Sange og fortællinger fører os ud i en fantasifuld version af et liv med Bob, hvor manden og hans musik kommer under kærlig behandling.
Musikernes indbyrdes forståelse og smidige timing præger musikken og er ganske enkelt i særklasse.

Kom og vær med. Det bliver en stor aften.

Dørene åbner en time før koncertstart.
Arrangør: fmk.NU