x

Jakob Illeborg Band
Kulturium MusikTeater
D. 25.10.2019 Kl. 20:00

JAKOB ILLEBORG BAND

Jakob Illeborg kendes i dag af de fleste danskere som den hårdtslående vært på DRs forbrugermagasin ”Kontant”. Men før Jakob Illeborg blev journalist og tv-vært var han faktisk forsanger i det London-baserede, danske band, Warwick Avenue, der i nullerne udgav plader på legendariske Columbia Records i USA og spillede koncerter over det meste af verden.

Efter i årevis at have helliget sig journalistikken vender Illeborg nu tilbage til musikken på fuld tid med udgivelsen af sit første soloalbum, der udkommer i foråret 2019. Albummet skiller sig klart ud fra de fleste andre udgivelser lige nu. Stilen er levende, vibrerende og dynamisk. Computere og autotunere er gemt væk, og i stedet er der plads til horn, gospelkor og vel nok Danmarks bedste rytmegruppe.
Sangene og teksterne er dybt personlige, og det er stilarten også. Det er på samme tid både retro og lydmæssigt oppe i tiden, og live blæser orkestret publikum bagover. Tænk tidlig Van Morrison eller Bruce Springsteen, men mørkere og vildere. En koncert med Jakob Illeborg live er ikke bare en kontrolleret aflevering af album. Det er en hyldest til den håndspillede musik udført af et forrygende og top professionelt band.

Jakob Illeborgs første soloalbum er indspillet i Sweet Silence Studios i Danmark og i Squat Sound i England. Det er mixet af Flemming Rasmussen og udgives på LP, CD og online i foråret 2019 på Sundance Records.
Forvent en musikalsk oplevelse af de uforglemmelige!


Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk