x

Red Bull Stripped Sessions: ANYA, Wiinston & Bette
Odd Fellow Palæet
D. 13.05.2019 Kl. 18:30

Praktisk information
Red Bull Stripped Sessions besøger Odd Fellow Palæet den 13. maj og inviterer til en akustisk aften med ANYA, Wiinston og Bette.

I kølvandet på en fantastisk koncert i Nationalmuseet, som blev udsolgt på otte dage, tager vi endnu en aften med Red Bull Stripped Sessions i København. Denne gang er det den gamle koncertsal i ekstravagante Odd Fellow Palæet, som slår dørene op for publikum og tre af landets mest spændende r&b-artister mandag den 13. maj. Glæd dig til at høre ANYA, Wiinston og Bette spille akustiske versioner af sine sange og i øvrigt invitere os helt ind i maskinrummet, hvor sange bliver til og følelserne opstår.

Om artisterne
ANYA er den charmerende r&b-sangerinde, som har spiret helt i toppen af de danske charts og radio-lister de seneste år med hits som Doorstep og Wasted Love. Nu er hun aktuel med sit allerførste album, og lur os om vi ikke hører sange herfra i nedbarberede udgaver til Red Bull Stripped Sessions? ANYA var faktisk vært ved den seneste Red Bull Stripped Session i Nationalmuseet, hvor hun førte os gennem koncerter fra Silas Bjerregaard, Artifact Collective, Freja Kirk og Artigeardit.

Første gang, vi hørte sange fra danske WIINSTON, følte vi os hensat til den californiske vestkyst, men ikke nødvendigvis i strålende solskinsvejr. Nærmere på en aftenkøretur i skæret fra Los Angeles’ gadelys i en lækker, åben slæde. Producer Alfred Thomas og sanger Daniel Richards udgør tilsammen Wiinston, og de to slap for nylig en utroligt overbevisende debutplade inklusive sangen ’Angelina’, som gik P3’s Uundgåelige kort før jul. Derudover har vi haft optur over sange som ’Canada’ og ’Mio’. Og vi har hundrede procent sikkert kun set begyndelsen på de to venners færd mod at bringe flere varme LA-vibes til os her i Danmark.

BETTE er, som Wiinston, et helt friskt stjerneskud på den danske musikscene, og hun har allerede foldet sine dansksprogede r&b-sange ud i flot rotation på P3. Normalt er det vuggende, semi-elektroniske beats, som danner bunden for hendes længselsfyldte tekster. Men denne aften til Red Bull Stripped Sessions glæder vi os til at blive forført af Bettes univers, hvor de fleste andre lag er skåret fra.

Praktisk information
Dørene åbner kl. 18.30, koncerterne starter kl. 19.00. Billetprisen i forsalg er 95 Kr. + gebyr. Evt. resterende billetter sælges i døren til 150 Kr.

Line-up:
ANYA
Wiinston
Bette

Særlige bestemmelser
Red Bull foretager audio, visuelle og audiovisuelle optagelser (lyd, foto og video) under hele arrangementet. Ved køb af billet og deltagelse i arrangementet giver køber/gæsten tilladelse til at:

Red Bull må anvende køber/gæstens navn, billede, video, stemme og medvirkende til ethvert formål – både kommercielt og non-kommercielt – på tværs af alle medier i hele verden uden tidsbegrænsning. Herfra undtaget er above-the-line marketing og salgsmateriale.

Red Bull må bruge materiale produceret i forbindelse med eventen til broadcast, skærm, display, reproduktion – og generelt gøre det tilgængeligt for offentligheden på tværs af alle medier (inkl. radio, tv, web, sociale medier, print, biografer og events). Red Bull må lave ændringer i og til materialet og må bruge sådan ændret materiale uden restriktioner. Herudover må Red Bull videregive rettighederne til materialet til enhver tredjepart.

Køber/gæst giver Red Bull tilladelse til at bruge optaget/produceret materiale uden købers/gæstens efterfølgende godkendelse og accepterer at køber/gæst muligvis ikke vil blive nævnt som medvirkende i event/materiale. Køber/gæst accepterer ligeledes at vedkommende ikke vil modtage betaling eller kompensation for medvirken med mindre der er indgået en særskilt skriftlig med Red Bull herom.

Arrangør
Red Bull Denmark ApS, Sankt Petri Passage 5, 4., 1165 København K.
Kontakt arrangør på: [email protected]