x

Søs Fenger Juletour
MantziusLive
D. 07.12.2019 Kl. 20:00

Søs Fenger kan nu opleves i en eksklusiv juleudgave! Det bliver ved en række julekoncerter i en begrænset periode og på specielt udvalgte steder i 2019.

Søs Fenger nyder den helt særlige stemning, når hun spiller i julen ind og åbner derfor nu – og som noget helt nyt - dørene til hendes helt private julerepertoire.Til koncerten vil du kunne opleve Søs helt tæt på med både julesange og salmer sammen med hendes egne og velkendte sange.

Søs tilføjer sangene små anekdoter og tanker om julen og traditionerne, som hun kan lide dem, benytter anledningen til at summe op på livet, kærligheden, savn og afsavn, glæde og hendes egne erfaringer på kryds og tværs, som de ser ud i juletiden og slutningen på året.

Publikum vil helt sikkert få en bevægende og dejlig oplevelse og komme i den rette julestemning. Ligesom der lægges op til at synge med på mange af de af Søs udvalgte ynglings sange som f.eks: ”Have Yourself a Merry Little Christmas”, ”En Rose Så Jeg Skyde”, ”Sidste Time”, ”Julen Har Bragt Velsignet Bud”, ”Glade Jul”, ”Inderst Inde”, ”Dejlig Er Jorden” og ”Holder Øje Ded Dig”.

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20.


Læs mere