x

UHØRT - Hørslev / Mechlenburg
Kulturium MusikTeater
D. 23.10.2019 Kl. 19:00

KULTURIUM byder på hverdagspoesi og pop og et glas vin til talk og koncert med UHØRT.

Forfatter Lone Hørslev og komponist Jesper Mechlenburg er gået sammen i et musikalsk samarbejde.

Forfatter Lone Hørslev og komponist Jesper Mechlenburg er nu klar med deres anden udgivelse: EP’en Dagene er data. Jesper har igen med udgangspunkt i Lones digte og oplæsning, sat ordene ind i et dybt originalt musikalsk univers.

Sangene er både pop og poesi. De er undersøgelser af sprogets særlige musik og musikkens muligheder og sprog. Her mødes følsom hviskende kærlighedserklæringer med fængende refræner og hverdagspoetiske betragtninger. Digtene kredser om frygten for fremtiden, blandet med længslen efter kærlighed og lykke, om at møde den eneste ene, om elefanter og magi, drømme, trylleri og poesi. Det uventede i det daglige og nære. Det skæve i det almindelige. Og det fjerlette i det allermest tunge.

Jesper har med udgangspunkt i Lones digte og oplæsning, sat ordene ind i et dybt originalt musikalsk univers, som vi ikke har set lignende før i Danmark.
Live består UHØRT desuden af Søren Bigum på guitar, kor og flygelhorn.

Lone Hørslev er for nylig blevet indstillet til Politikens litteraturpris og Læsernes bogpris 2019.


Artisktalk: Thomas Tiedje fra KULTURIUM Bibliotek interviewer Lone Hørslev 20 min – koncert 60 min.


Et samarbejde mellem Biblioteksklubben Salonen og KULTURIUM Klub. Særpris for medlemmer af de to klubber opnås ved køb af billetter i billetsalget.


Gruppebilletter kan købes på Ticketmasters Servicecenter, tlf. 70 15 65 65