x

The Damn Metal Night - AFLYST
Damhuskroen
D. 13.09.2019 Kl. 22:00

Arrangementet er aflyst.
Hvis du har købt dine billetter via ticketmaster.dk eller Ticketmaster Servicecenter refunderes beløbet automatisk til dit betalingskort ekskl. gebyr.
Billetter købt andre steder kan refunderes på Ticketmasters salgssteder.


Wasted spiller oldschool heavy metal I den tunge ende af skalaen, og fik i de tidlige 80´r udgivet plader og spillet en hel del live koncerter indtil en længere pause ramte os, som så varede i næsten 25 år. Vi gendannet os selv i 2013 og har siden da turneret rundt i Danmark på forskellige både små og store festivaler og koncertspillesteder i landet. Vi bliver her i foråret 2019 færdige med en tredje udgivelse som vi forventer os ret meget af. Vi er et rutineret hold af ”ældre” mænd i en god alder, med masser af langhåret musik i årene og en masse spilleløst – vil uden at lyve påstå at vi er Danmarks ældst spillende Heavy Metal orkester hvilket vi er ret stolte over.

Vi spiller et energisk live-set, med masser af momenter af uhygge og horror, som nu hører sig til genren – vi spiller tight og stramt, så ingen skal være i tvivl om at vi er et komplet etableret band med masser af spillerutine og musikerfaring.

Vi har blandt andet spillet koncerter med vores danske brødre og lige så ”gamle” metalmakkere fra Artillery og varmet op for Defecto over flere gange, bare for at nævne nogle Danske dinosaurusser inden for branchen, som vi har været på scenen med.
Line op:
M. Sonne vokal
Alex Mars trommer
Thomas Pedro guitar
C. Jepsen bas
Thomas X-mas guitar
Udgivelser:
Halloween tno 1985.
Final Convulsion 1985/2003 digital.
Electrified – udkommer her til foråret 2019

Killing:

Killing blev dannet i 2013 af fire gamle venner der alle havde én ting til fælles - kærligheden til thrash metal. De gennemgik, de sædvanlige begynder-vanskeligheder alle bands skal igennem, men missionen var klar - de ville spille energisk, beskidt, aggressivt og ondsindet metal inspireret af deres egne gamle helte. Inspirationerne var Kreator, Exodus, Overkill, Metallica, Megadeth og alle de andre gamle banditter fra 80'ernes storhedstid. Killing begyndte også at være aktive på livefronten allerede året efter og har siden spillet mange koncerter, hvor de bl.a. har delt scene med navne som Aphyxion, BAEST, Deadflesh, Defecto, Iron Fire, The Nimbwits, Pestilence, Primordial og Wasted. På scenen er bandet en solid energiudladning, hvor det handler om at forårsage så mange piskesmæld blandt publikum som muligt. Debut EP'en "Toxic Asylum" ramte gaden i 2018, hvorefter Killing tog på en efterårstour rundt i Danmark samt i Polen og i Sverige. Bandet arbejder i skrivende stund på at færdiggøre den næste udgivelse, som udkommer i foråret af 2019. Herefter tager bandet ud og spiller en masse koncerter for at sprede deres budskab om at thrash metallen stadig lever og trives i bedste velgående!
Line-up:
Rasmus Soelberg - Vocals/bass
Snade - Guitar
Rasmus H. Sørensen - Guitar
Jesper Skousen – Drums

Lipid:

Lipid så dagens lys i Vejle i 1994, og blev hurtigt et af de førende bands på den danske metal scene. Supportede bands, som Testament, Paul Dianno, Zyklon m.fl. Tyskland og UK fik også øjnene op for Lipid og deres bund solide metal, og blev flittigt besøgt i 90erne og 00erne. I 2009 gik bandet hver til sit for at prøve andre projekter. Men da der i 2014 kunne fejres 20 års jubilæum gik bandet atter sammen, og har siden spillet en række anmelderroste koncerter samt skrevet nyt materiale, som vil blive indspillet og udgivet i løbet af 2019, hvor Lipid sætter 25 lys i lagkagen.

Dørene åbner kl. 21.00

www.damhuskroen.dk