x

Rotation Med: Fiji, Dusin, Augustine, Christoffer Berg
Tapperiet
D. 25.05.2019 Kl. 20:30

Rotation præsenteres af Tapperiets Musikbooking Crew og er et tilbagevendende koncertkoncept på Tapperiet, hvor nogle af de svedigste og friskeste up-coming danske bands giver koncert!
Hvert Rotation-arrangement byder på 3-4 livekoncerter og formålet med Rotation er at blive overrasket, opdage ny musik og få en fed aften med masser af forskellig livemusik på Tapperiet.

Til Rotation den 25. maj kan du opleve:

FIJI
Fiji er en elektronisk producerduo med hovedsæde i København. Fiji's lyd er præget af massive synthesizere, voice-chops blandet med guitar og RnB-inspireret vokalmelodier.
Fiji opstod som et resultat af kreative frustrationer, og blev et frirum for de to producere, Søren Elsborg og Stefan Luth. Deraf kommerogså navnet, da projektet føles som et musikalsk ophold på ferieøen, hvor alt er tilladt og de kreative grænser er usynlige.
Produktionen er i hovedfokus, og sangerens rolle træder i baggrunden til fordel for de to producere. Fiji lægger sig op ad andre elektroniske artister som Lido, Mura Masa og Cashmere Cat. Dog er lyden mere storladen, kontrasterne større og sangskrivningen er inspireret af artister som The Weeknd, Miguel og Post Malone. Med denne sammensmeltning giver Fiji et nyt take på, hvordan den elektroniske musikgenre kan lyde.

DUSIN
Dusin er en dansk pop-duo bestående af Mads Vadsager og Jesper Nohrstedt. De to musikere har sammen skabt et elektronisk popunivers med dansksprogede tekster, der suppleres af atmosfæriske og headboppin' beats i en elegant balancering mellem det kompromisløse og det let tilgængelige. Alt sammen leveret af dansable vibes og en ungdommelig glød.
Dusin har siden debut-EP’en Halvtolv (Maj, 2018) vist en ny og moden retning med mere melankolsk lyrik og støjende produktioner. Blandt andet singlen ”Mens Alting Størkner” (Januar, 2019) viser, at Dusin tør lave popmusik på deres helt egen måde.
2018 har trods duoens nylige opstart været et travlt år på livefronten med koncerter rundt i Danmark (Smukfest, DR Koncerthus, Lille Vega, Musikhuzet Bornholm etc.).

AUGUSTINE
Augustine er en trio fra København der laver alternativ, elektronisk pop. Siden udgivelsen af bandets debut-EP 'In These Lights' i juni 2018 har bandet arbejdet på ny musik. Første udspil fra dette er singlen 'Falling From Windows', som cementerer, at bandet formår at bevæge sig dygtigt i grænselandet mellem den elektroniske musik og organisk sangskrivning.
Augustine kan både være storladent og minimalistisk, og målet med musikken er at nå ud i alle afkroge af følelsesregisteret. Dette kommer også til udtryk igennem et eksplosivt live-set, hvor bandet bliver til en kvintet akkompagneret af Mads Hald Lundby (trommer) og Mathias Anguita Andersen (synth).

CHRISTOFFER BERG
Christoffer Bergs raspende vokal og karismatiske dancemoves er allerede nået langt ud over Danmarks grænser. Amerikanske og engelske medier sammenligner Berg med David Bowie i hans storhedstid og beskriver hans nyeste single ”Infiltrator” som "fun, slick and undoubtedly stylish".
I efteråret 2019 udgiver Christoffer Berg sit debutalbum.

Ståpladser
Dørene åbner kl. 20:00

Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu