x

Chuck Berry Tribute - UDSOLGT
STUBhuset
D. 30.01.2020 Kl. 20:00

Der er mulighed for at komme på venteliste, hvis man sender en mail til
[email protected]

Det bliver en forrygende aften .... Chuck Berrys fantastiske musik fortolket af følgende solister:

Mike Andersen: vokal og guitar
Billy Cross: vokal og guitar
Ester Brohus: vokal
Michelle Birkballe: vokal
Mek Pek: vokal og kontrabas

The Hail, hail rock’n’roll band
Jan Mols: guitar og vokal
Erik Lodberg: trommer
Jakob Skytte: bas NO Thorning: keys
HC Erbs: trompet Ulrik Bust: saxofon
Zenia Madsen: kor
Susanne Kristensen: kor

I marts 2017 mistede verden en af de allerstørste rock’n’roll musikere. Chuck Berry døde i en alder af 90 år i sit hjem i Wentzville, Missouri. Han var den måske vigtigste indenfor udviklingen af rockmusikken, og måske også den bedste sangskriver og performer indenfor genren.

Antallet af musikalske signaturer og riffs er enestående. Langt de fleste musikere har spillet hans sange og hvor ville bands som The Beatles og The Rolling Stones havde været, hvis det ikke havde været for Chuck Berry? Maybellene - Johnny B. Goode - Rock’n’roll Music - Little Queenie - Roll Over Beethoven - Sweet Little Sixteen - You never Can Tell - Nadine - Memphis, Tennessee - Carol…… og bunkevis af andre perler rystede han ud af ærmet, primært i 1950’erne, men også i 60’erne og 70’erne. Chuck Berry var den største!.

Så nu kommer Chuck Berry Tribute til STUBhuset. Inspirationen er hentet fra den legendariske koncert film “Hail, hail Rock’n’roll” hvor Keith Richards havde samlet et super hold af musikere og solister for at hylde mesteren. Aftenens 5 solister backes op af "The Hail, hail rock’n’roll band", som er et band, der også spiller under navnet "Shaky Ground" - kendt som backing band for bl.a. Henning Stærk, Henning Kvitnes, Link Wray og Dan Baird, så du skal her opleve et velsammenspillet og meget succesfuldt dansk band.

Num. siddepladser

Dørene åbnes kl. 19.00.
Ved medlemspris skal gyldigt medlemsbevis forvises ved indgangen.

Mere info: www.stubhuset.dk