x
Little Steven & the Disciples of Soul (US)

Little Steven & the Disciples of Soul (US)
Amager Bio
D. 05.08.2019 Kl. 20:00

Den 5. august får vi endnu engang Little Steven and The Disciples of Soul forbi Amager Bio. Når Steven van Zandt og hans band er på besøg, betyder det som regel udsolgt og pakket til bristepunktet, så der skal næppe tøves, hvis man vil have muligheden for at opleve Little Steven og hans fantastiske band. Det er ganske enkelt nogle af verdens bedste studie- og livemusikere, der har spillet med stort set alle, der er noget ved musikken. Tilmed er Little Steven klar med et helt nyt album, ’Summer of Sorcery’, der ligger i naturlig forlængelse af hans foregående album, ’Soulfire’.

Little Steven er guitarist og stiftende medlem i Bruce Springsteens E Street Band og ikke mindst medlem af Rock and Roll Hall of Fame. Han er internationalt anerkendt som en af verdens mest fremtrædende kunstnere i moderne og traditionel rock and roll.

Med ’Summer of Sorcery’ ville Steven genskabe noget af det, der prægede 60’erne: ”Det var ønsket om at gribe tilbage, hvor livet virkelig var spændende, hvor alt kunne lade sig gøre, hvor der skete så meget nyt, der løftede os, så vi svævede 15 cm over jorden nærmest konstant”, siger Steven. Albummet kulminerer med titelnummeret ’Summer of Sorcery’, der er otte minutter langt, og som byder på sommerens eufori og romantik og de grænseløse muligheder.

Fra en tidligere koncert skrev musikmagasinet GAFFA i en seksstjernet anmeldelse: ”Efter næsten to en halv time var det slut. Det er ikke hver aften, man oplever en så helstøbt koncert – eller en karismatisk kunstner, der i dén grad holdt mesterklasse udi soul af den mest fuldfede slags.”

Albummet ’Summer of Sorcery’ udkommer 3. maj.

Ståpladser

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der også være udsolgt i døren

Dørene åbnes 1. time før

Læs mere