x

THE BLACK SEEDS
Train
D. 07.08.2019 Kl. 20:00

New Zealands reggae legende, The Black Seeds, kommer tilbage til Europa til august, for første gang siden 2013 og for første gang på Train i Aarhus.

Et af New Zealands mest turnérende og mest elskede festivalbands, The Black Seeds, har også i udlandet stået i spidsen for New Zealands internationalt berømte reggea-sound sammen med Fat Freddy's Drop.

Beskrevet af “Clash Magazine” som "… et af de bedste reggae bands på planeten.", kommer bandets otte musikere med en rå energi og smittende rytmer, uanset hvor de spiller. Med utallige udsolgte turnéer bag sig, på verdens førende festivaler og spillesteder, leverer The Black Seeds et fantastisk liveshow og en sjælden fest, hver eneste gang!

Solidt forankret i reggae er The Black Seeds lyd et bredt net, af funk, soul, afrobeat og andre eklektiske elementer, der udgør deres karakteristiske groovy reggae og dub.

Med flere platinsælgende albums og hits bla.: “Dust and Dirt”, “So True”, “Cool Me Down” og “One-By-One”, som blev et internationalt hit, da det var med i en episode af den prisvindende tv-serie “Breaking Bad”. Live spiller The Black Seeds sange fra deres omfattende bagkatalog, herunder deres seneste og fremragende studio album “FABRIC”.

The Black Seeds Live er:
Barnaby Weir (Vocals/Guitar)
Daniel Weetman (Vocals/Percussion)
Jarney Murphy (Drums)
Nigel Patterson (Keyboard)
Ned Ngatae (Guitar)
Francis Harawira (Bass)
Barrett Hocking (Trumpet)
Matthew Benton (Saxophone)

Følg The Black Seeds:
Official Website
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

Dørene åbner en time før

Handicapbillet købes hos Ticketmaster på tlf.nr. 7015 6565.
Handicapbillet er inkl. 1 ledsager.
Gyldigt ledsagerkort skal fremvises.
OBS: Begrænset antal.

Se mere på www.train.dk