x
Sterling

Sterling
Pavillonen Pavillonsalen
D. 24.05.2019 Kl. 20:00

STERLING GENOPSTÅR PÅ PAVILLIONEN!
Popbandet Sterling er efter næsten et årti med ildevarslende radiotavshed tilbage med ny musik. Fredag d. 24. maj klokken 20 præsenterer de nyheder og gamle hits på Pavillonen i Grenå.
Første nye livstegn kom i efteråret 2018 i form af EP’en ‘Sorte Tangenter’. EP’en rummer blandt andet sangene ‘Tsar Bomba’ og ‘Mørket Vinder Ind’, som begge har fået masser af airplay på P4 og især P6.

Omfavner mørket
‘Sorte Tangenter’ er fire håndplukkede øjebliksbilleder fra udkanten af konkurrencesamfundet. Sange, der udforsker medaljens bagside med tekster om dødsangst, militær oprustning, tab og håb. Det dystre stof oppebæres med vanlig selvfølgelighed af ørevenlige melodier og totale energiudladninger, som fint står mål med bandets højspændte fortid.

Hvem, siger du?
Sterling markerede sig stærkt i årene 2002 til 2010 med en EP og tre albums, som bl.a. kastede radiohits som ”Rødvin2004”, “Lyssværd”, “Ubesvaret Opkald”, “Ikke rigtig i mit hoved” og ”Liv på Mors” af sig. Koncertaktiviteterne omfattede f.eks. SPOT Festival, Roskilde Festival, Smukfest og Fredagsrock i Tivoli. Nu rider de igen!

Pavillonsalen

Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 100,- kr. / i døren 125,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillionen på tlf: 8632 1633

Læs mere på Pavillonen.dk