x
Kalles World Tour - Musikalsk Comedy

Kalles World Tour - Musikalsk Comedy
Brundby Rockhotel
D. 10.07.2019 Kl. 21:00

Det eneste man kan være sikker på, når Kalles World Tour står for underholdningen er, at man ikke kan være sikker på noget som helst. Vi skal hele jorden rundt musikalsk med dette show: Rock, pop, tyrolermusik, klassisk, broadway, jazz og funk. Kalle er en peoplepleaser og stopper ikke før alle publikummer er tilfredsstillet - musikalsk. Publikum kan også komme opfordringer i NU'et til hvad Kalle skal spille. Hvis man er heldig kommer den musikalske Pave forbi og fortæller om "Kalle Math'Ismen". Kalle Mathiesen uddannet trommeslager ved Rytmisk Musikkonservatorium og har skabt sit one man show ud fra devisen, at ”Der er musik i alt og alt er musik”.

Bevæbnet med loopstation, trommesæt, bas, balloner, pivedyr, ridderhjelm, boremaskine og omtrent alle mulige tænkelige genstande, der kan lave lyd og en god portion selvironi, serverer Kalle Mathiesen musikalsk underholdning i verdensklasse.

Kalle har det som sit mål at optræde i alle lande i verden, og han er godt på vej både som gademusikant og under mere ordnede forhold. Basen er dog i Danmark, og han er efterhånden kendt fra både TV-programmerne Ramasjang, Natholdet, So Ein Ding, My Danish collection og radioprogrammet Weekendsax på Radio 24/7.

Kalle Mathiesen blev desuden skandinavisk mester i loopstation i 2013. En maskine der optager og gengiver lyde, som kan inkorporeres i musikken.

Unr. siddepladser

Dørene åbner kl. 20.30

Læs mere