x
Freddy and the Phantoms

Freddy and the Phantoms
Tapperiet
D. 13.09.2019 Kl. 21:00

FREDDY AND THE PHANTOMS – A UNIVERSE FROM NOTHING (2019-2020)

Rockgruppen er aktuel med ny hårdtslående musik i 2019-2020

Det kommende album “A Universe From Nothing” vil markere sig som fantomernes hidtil hårdeste og mest kompromisløse udspil og fans af tidlig Black Sabbath, Graveyard og Rival Sons kan godt begynde at glæde sig. “A Universe From Nothing” er optaget i det legendariske Medley Studios (D-A-D, Glenn Hughes, Radiohead) og co-produceret af Ken Rock & Freddy And The Phantoms. Albummet kredser om tunge temaer som videnskab vs. religion, fri vilje, synd og dødsfeminisme! Henover sommeren og efteråret 2019 slipper bandet de første singler fra albummet, som udkommer i starten af 2020.

Med albummet dykker bandet ned i den hårde rock de selv er inspireret af, og bygger videre på blues-rocken som har skabt deres navn på den danske rockscene. Musik-sitet 33 plus besøgte bandet i studiet og nedfældede følgende beskrivelse af den nye musik:

“Inspirationen finder de hos ældre bands som Led Zeppelin og Deep Purple – men der lyttes også efter hvad nyere bands som RIVAL SONS, Mastodon og Black Mountain har gang i. Lad det være sagt med det samme – denne 33plus skribent – kunne lide hvad han hørte. Det var ikke for hårdt – og ikke for langhåret – men mere præget af en veldoseret videre udvikling af bandets allerede kendte udtryk – blot var der skruet op for rocken og for finesserne” – Mads Kornum 33Plus, 2019.

Freddy And The Phantoms har supportet internationale acts som Blackberry Smoke, Eagles, Twisted Sister og spillet på flere af landets største scener henover det seneste årti bl.a. Vega og Smukfest. I bagagen har de 4 tidligere albumudgivelser.

Live-anmeldelser:
“Selvom Freddy And The Phantoms i deres DNA er et bluesrock-ensemble, er de ikke afvisende overfor distortede hammondorgler og ekstra fuzz på guitaren.De er blevet sammenlignet med Graveyard og Rival Sons, og netop denne mikstur har kastet overvældende anmeldelser af sig i Danmark såvel som i resten af Europa, hvor bandet har turneret flittigt.”
- Soundvenue – 2016.

”Freddy And The Phantoms – ledet af den dynamiske guitarist og sanger Frederik Schnoor – er et af de helt store håb på den danske bluesscene. Bandet, der bevæger sig rigtig meget rundt i slut-60’erne og start-70’erne med egenkomponeret, melodisk og atmosfærisk bluesrock, som leder tankerne hen på Doors og Deep Purple. (...) Og triumferede for andet år i træk.”
- Metalized – 2018.

Fredag d. 13. september spiller de på Tapperiet!

Ståpladser
Dørene åbner kl. 20:00
Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu