x

Anders Blichfeldt - Christmas Gospel 2019
MAGION Kultur- og Idrætscenter
D. 13.12.2019 Kl. 20:00

Anders Blichfeldt - Christmas Gospel 2019 - Endnu mere gospel i MAGION

I julen 2019 er der lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingende gospel versioner af klassiske julesange. Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock ‘n roll, liv og glade dage. I julen 2019 bliver der lagt ekstra vægt pa? gospelgenren, lige som der også? bliver spillet et par helt nye julesange som Anders Blichfeldt har skrevet.

Anders' julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen.

Andrews Sisters
Linda Andrews (X-Factor vinder) danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters og vil, ud over at synge kor, give os fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Jønssons Fristelser
Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne pa? orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospelgenren, og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofonspil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.

Koncertstart kl. 20.

Entrépris: 295 kr. inkl. gebyr
Julebuffet: 205 inkl. gebyr

MAGION Café planlægger en lækker julebuffet.

Bagt laks m/nellike og chilli
Røget svinemørbrad m/peberfrugtpesto
Hønsesalat
Vaniljemarineret skinkesteg
Langtidsstegt oksefilet
Krydderstegte kartofler
Flødekartofler
Bagte rodfrugter
Marineret pastasalat
Sprød salat m/ærter og bacon
Dressing
Hjemmebagt brød m. smør

Fragilitekage m/panna cotta m/appelsin

Spisning starter kl. 18.

Spisning tilkøbes sammen med koncertbilletten. Når du har bestilt billet med bord/menu gennem Ticketmaster.dk, får vi automatisk besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer. Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet / i samme navn.

Har I brug for ekstra spisebilletter - skriv til [email protected] eller ring på 3222 4966.

NB Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende! Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

MAGION café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på [email protected] eller ringe til caféen på 32 22 49 60.

Praktisk information:
Kørestolspladser er inklusive ledsager og sælges via Ticketmaster Servicecenter 7015 6565.

Nummererede pladser

www.magion.dk