x
Niels Skousen Solo

Niels Skousen Solo
Kulturium MusikTeater
D. 27.09.2019 Kl. 20:00

NIELS SKOUSEN SOLO

En aften med NOGET PÅ HJERTE - nye og gamle sange, anekdoter og en røverhistorie hist og her.

Niels Skousen, en af Danmarks vigtigste kulturpersonligheder med en lang karriere i film- og musikbranchen, fyldte 75 år i 2019.

Det fejres med et nyt album med titlen Døgnet Har Kun 24 Timer, der udkom d. 5 april. Modtagelsen af albummet har været særdeles positiv, med 5 stjerner i bl.a. Gaffa med overskriften ”Gammelfar har ordet, og vi må bøje os i støvet”, Politiken dryssede 5 hjerter under overskriften ”Niels Skousen er den gamle gnavne mand, der ved bedre, men ikke forstår en skid” og Jyllands Posten havde 5 stjerner og overskriften ”Stor kunst 50 år inde i karrieren”. Niels Skousen er kort sagt mere relevant end nogensinde!

I et intimt univers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene, for den slags erfaring og nærvær kommer ikke gratis, og derfor rækker hans publikum også ud over flere generationer.

Det er sange, der går til hjertet når Niels Skousen står alene på scenen, og inviteret publikum med på en musikalsk rejse. Hans musikalske historier favner bredt, og med sin humoristiske, skarpe og til tider melankolske stemme rammer hans sange os der, hvor vi giver os selv lov til at lade følelserne tale. Skousen har i kraft af sit virke og sin karriere opnået en toneangivende og anset position, og han fremtræder som en distingveret sangskriver og performer.

Dagbladet Information har tidligere benævnt Niels Skousen som ’Sprogets geniale guldgraver’

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

Gratis garderobe skal benyttes.

Se mere på www.kulturcafe.dk