x

Kristin Korb Trio - Med Årets Gæst: Karl Martin Almquist
Svanekegaardens Teatersal
D. 07.08.2019 Kl. 19:30

Vi glæder os hvert år til at få besøg af den skønne trio, som altid skaber en magisk stemning og giver garanti for en oplevelse af format. Og især til at få opklaret hvem de har valgt som årets gæst.

Kristin en af de yngre musikere, som både mestrer traditionen og alligevel er helt sig selv. Hun har samarbejdet med bl.a. Ray Brown, Jan Lundgren, Alex Riel og Jeff Hamilton, som alle nævner hendes utrolige swing. I 2012 flyttede hun fra Los Angeles til Danmark, men hun opretholder sin internationale karriere.

Med sig har Kristin Korb som sædvanlig de to fremragende musikere:

Magnus Hjorth, svensk pianist og bosiddende i København, er en aktiv og efterspurgt musiker, der spiller i talrige sammenhænge, og som akkompagnerer mange danske og udenlandske solister og vokalister.

Snorre Kirk, dansk/norsk trommeslager, der de seneste mange år har været en fast gæst på de internationale jazzklubber og festivaler, hvor han har gjort sig bemærket med nogle af de mest prominente artister i Skandinavien.

Årets gæst:
Karl Martin Almqvist er konservatorieuddannet i Malmø. Studerede og spillede derpå i New York. Tilbage i Stockholm spillede han i flere af de store svenske big bands, bl.a. Norrbotten Big Band. De seneste år har Karl Martin Almqvist været tilknyttet DR Big Band, hvor han er en meget væsentlig solist.

Line up:
Kristin Korb (USA) - Bas & vokal
Magnus Hjorth (S) - Piano
Snorre Kirk (N) - Trommer
Karl Martin Almqvist (S) - Tenorsax

Unr. siddepladser

Dørene åbner 45 minutter før.

Kørestolsbillet er inkl. ledsager og købes igennem Ticketmaster på tlf nr. 70156565 eller via Svanekegaarden.

Læs mere