x
Fischer & Brahms

Fischer & Brahms
Konservatoriets Koncertsal
D. 01.09.2019 Kl. 16:00

Ádám Fischer og Danmarks Underholdningsorkester i nyt stort projekt

Efter udgivelsen af Beethovens samlede symfonier i maj 2019 fortsætter samarbejdet mellem Ádám Fischer og Danmarks Underholdningsorkester i de kommende år under overskriften “Danmark i Europa”.

Det for nyligt afsluttede Beethoven-projekt satte en ny milepæl for det mere end 20-årige samarbejde, og cd-boksen, der blev præsenteret ved en udsolgt koncert i den klassiske musiks mekka: Musikvereins store sal i Wien, har allerede fået flotte modtagelser i nationale og internationale medier: Kate Molleson fra BBC 3: “Jeg blev blæst omkuld af denne udgivelse. Strygerne er i brand og paukerne er atletiske. Dette er så livfuldt og opvakt som nogen Beethoven symfonier, jeg nogensinde før har hørt”.

Denne succes bygges der videre på, når vi nu vender blikket mod Brahms, hvis fire symfonier vil være den musikalske rygrad i de kommende sæsoner. Vi glæder os til at byde velkommen til efterårets to koncerter, som præsenterer Ádám Fischers og Danmarks Underholdningsorkesters bud på den store tyske romantiker med de stærke bånd til historien. I den første koncert peger programmet videre frem imod Mahler og senromantikken, og i den anden koncert vender vi blikket bagud mod to af Brahms’ inspirationskilder, Schubert og Mozart.

Program:

Franz Schubert: Scenemusik fra operaen "Rosamunde" D.797
Ouverture (Zauberharfe)
Entr'acte No. 3 in Bb
Balletmusik No. 2 in G

Mahler: Rückert Lieder
Solist: Astrid Nordstad (mezzo)

Pause

Brahms: Symfoni nr. 1 i c-mol

Nummererede siddepladser

Kørestolpladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på 70 15 65 65

Læs mere