x

Cph Jazz Week - Tranquebar
Halvandet
D. 05.07.2019 Kl. 18:30

Tranquebar blev grundlagt i april 2011 af Grit Jansen (vokal), Nicolai Kaarsen (banjo), Michael Schultz-Larsen (cajon), og Anders Kristian Munk (harmonika), med tilføjelse af Anders Bo Eriksen (helikon) i juli 2014.

Bandet har optrådt på en række københavnske spillesteder, herunder Copenhagen Jazz House, Kind of Blue, Huset, Retro, Litteraturhaus, Jazzcup, PH Caféen, Røde Roses Kaffebar, Bopa, Studenterhuset, Bådudlejningen, Café Cornelius, Bevar's, Drop Inn, Edison og Ingolfs Kaffebar, samt på Copenhagen Jazz Festival, Fanø Free Folk, Havnens Høstfest, Kancellifestivalen, og gadefesterne i Jægersborggade, Blågårdsgade og Skydebanegade.

Bandet var i sine første leveår med til at genoplive gård- og gadesangertraditionen i København. Fra sommeren 2011 og frem har Tranquebar således spillet et utal af uanmeldte intimkoncerter på værtshuse og gadehjørner. Den første fandt sted på Fingerbøllets billiardbord på Christianshavn og siden er det blevet til mange sene aftener og tidlige morgener på legendariske vandhuller som Lille Peter, Stefanshus, Riesen, Karusellen, Lord Nelson og Børges Bodega. På en god aften i medvind kan den batteridrevne forstærker følge med til fire-fem koncerter. Herefter kommer sejlskibsråberen frem. Tranquebar er desuden fast gæst hos Le Petit i Torvehallerne, Sweet Treat på Christianshavn, og CMYK kælderen på Jægersborggade, hvor repertoiret ofte bliver finpudset og opdateret i vante omgivelser.
her:

Se mere her

Se mere på www.halvandet.dk