x

Alexander Oscar + Support: Søren Emil
Tapperiet
D. 07.12.2019 Kl. 21:00

Den unge danske sangskriver Alexander Oscar har med rekordfart etableret sig som en af de mest spændende popartister, med stor international opmærksomhed.

For nylig udsendte han sit debutalbum “highs & lows” der er kulmination på 3 års arbejde, med sange indspillet i Danmark, Sverige, Tyskland og London. Med debutsinglerne "Ocean View" og “Number” sparkede Alexander døren ind med et brag - og med mere end 10 millioner streams blev "Complicated" et af årets mest spillede danske sange på Spotify og radio.

Som liveartist har Alexander udviklet sig helt utroligt i de seneste år, og fik i forbindelse med sin optræden på Spot Festival, store roser for sin stærke soul-pop vokal og for det gode sammenspil med bandet, der af Gaffa fik prædikatet “internationalt format”.

www.facebook.com/alexanderoscarmusic

Oplev Alexander Oscar live til koncerten på Tapperiet denne lørdag i december!

Support: SØREN EMIL
Søren Emil er sanger, sangskriver og multiinstrumentalist. Efter at have vundet den internationale writingcamp Aarhus Callings ”Best Talent Song”, er han klar til at komme ud med egen musik.
På scenen fremfører han med sin nærværende stemme og guitarspil, solid popmusik med helt egen kant. Søren Emil er et seriøst bud på den næste store danske soul-popartist med både lokalt og internationalt potentiale!

Ståpladser
Dørene åbner kl. 20:00
Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu