x
POUL KREBS

POUL KREBS
Kongekilden
D. 25.10.2019 Kl. 19:00

POUL KREBS
Kongekilden byder den 25. oktober 2019 velkommen til en af dansk pop/rocks bedste iagttagere, en troværdig og ualmindelig kultiveret kunstner. Glæd dig til en gennemført musikalsk oplevelse med Poul Krebs samt 3 fantastiske retter sammensat af sæsonens friske råvarer.

”Poul Krebs er en ganske særlig og særligt nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere. Sådan bliver det også når Poul Krebs tager sin akustiske guitar og et udpluk af det store sangkatalog med sig på Kongekilden i Dyrehaven.

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfaltog senest ”Maleren og delfinerne på bugten”.

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 24 albums som er solgt i langt over 1 million eksemplarer.

Endnu en stor aften venter på Kongekilden.

Læs mere