x

Billy Cross + Aske Jacoby
Det Bruunske Pakhus
D. 03.12.2009 Kl. 20:00

Billy Cross og Aske Jacoby 

den 03.12.2009 kl. 20:00 - dørene åbnes kl. 19:00 

Unummererede siddepladser 

Billetpris 225,-. Medlemmer og studerende 195,-Guitar JamSession – en feinsmecker-aften i selskab med Billy Cross og Aske Jacoby. Vi er stolte over at kunne præsentere to af landets ubetinget bedste guitarister: Billy Cross og Aske Jacoby i et unikt møde, hvor det spontane og eksperimenterende er sat i højsædet.

Ingen ved hvor det begynder eller hvor det ender, når to af Danmarks mest markante guitarister med åbent sind, gensidig respekt og ukuelig spilleglæde tager på musikalsk opdagelsesrejse i det ukendte. Men en ting er sikkert - der bliver ikke lagt fingre imellem!

Gå ikke glip at denne eksklusive oplevelse, der må betegnes som en ”once-in-a-lifetime experience” for alle musikelskere. Aske Jacoby har spillet med Gud og hver man. Er kendt i sammenhæng med News, C.V. Jørgensen, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig, Kasper Winding, Danseorkesteret og Afenginn. Aske Jacoby er en af dansk musiks mest anvendte studiemusikere og har medvirket på over tohundrede pladeudgivelser. Han har desuden udgivet tre soloalbums i eget navn: ”Not Only For The Royalties” i 1991,” Clubbing” i 1998 og ”Transfer Power” i 2004 og har en ny på vej i 2009. 

Han modtog i 2004 Ken Gudman Prisen for sine præstationer i dansk musikliv. Billy Cross har spillet med at utal af navne og konstellationer heriblandt: Bob Dylan, Meat Loaf, Shanana og Topaz. Mere lokalt kan nævnes; C.V. Jørgensen, Bjórn Afzelius, Delta Cross Band, TV-2, Cross-Schack-Ostermann og med den akustiske trio Everybody's talking. Billy Cross har desuden skrevet musik og produceret på ”Tidens Tern” med C.V. Jørgensen, ”Mellem dig og mig” ”Næste Dans ” med Anne Dorte Michelsen, ”On Holiday” og ”Vinterdage” med Søs Fenger. Har desuden  produceret for Alan Olsen, Henning Stærk, Johnny Madsen, Lars Lilholt, Dr. Hook og mange flere. Han blev i 2008 udnævnt til “Artist in Residence” dvs. ny ambassadør for den musikalske flade på Louisiana, museum for moderne kunst.Sted:

Det Bruunske Pakhus,

Kirkestræde 3,

7000 FredericiaArr.: www.bruunskepakhus.dk