x

JEPPESEN MED BAND
MantziusLive
D. 31.10.2019 Kl. 20:00

Jørn Jeppesen har i mange år været en fast bestanddel af musikbranchens inderste ringe som både musiker, manager og rådgiver for nogle af landets største navne. Mest kendt er han for sine næsten 20 år som manager for Kim Larsen, ligesom han også i en årrække var menig musiker i Kjukken. Nu debuterer han som solist – som JEPPESEN.

Med JEPPESEN vender Jørn tilbage til sit udgangspunkt som musiker, sanger og komponist, og han er for tiden aktuel med singlerne ”Aldrig Gå Alene” og ”Til Dit Sted”. I sensommeren 2019 følger så udgivelsen af JEPPESENS endnu unavngivne debutalbum.

Til efteråret tager Jørn Jeppesen på en lille Danmarksturné for sammen med sit band at præsentere sine nye sange tilsat få udvalgte numre fra Kim Larsens sidste album ”Sange Fra Første Sal”. Et album, som Hjalmer Larsen og Jørn Jeppesen indspillede sammen med den ældre Larsen i foråret/sommeren 2018.

Udover JEPPESEN selv består bandet af Mikkel Grue (guitar), Lars Andresen (keyboards), Jesper Haugaard (bas) og Jens Langhorn (trommer).

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20. Unr. siddepladser.

Læs mere